VILL DU BACKA VÅRA SAMHÄLLSFÖRÄNDRARE?


FÖRETAG, ORGANISATION ELLER PRIVATPERSON

Alla kan göra skillnad. Tillsammans skapar vi förutsättningar för såväl individer, företag och organisationer att skapa samhällsförändring på riktigt. Tack vare våra samarbeten har vi möjlighet att erbjuda våra medlemmar och start-ups ett gediget stöd som möjliggör deras idéer och drömmar, accelererar företag och skapa starka individer.

Vi vill att alla som backar oss förstår vår mission och tror på entreprenörskap som nyckeln till att driva positiv förändring i samhället från insidan.

HUR KAN DU BIDRA?

Som företag eller organisation som vill committa sig till vår rörelse kan du bidra med resurser i form av nätverk, kunskap, plattformar, mentorskap och andra tjänster som våra stärker våra medlemmar och start-ups. För dig som inte har tid att committa dig i form av tid välkomnar vi dig att sponsra vår verksamhet med kapital. Kapital gör det möjligt för oss att försätta med vårt grymma arbete.

Som privatperson finns det flera sätt att bidra till BLINGs verksamhet. Du kan engagera dig i vår verksamhet, bidra till vårt coaching program eller på annat sätt bidra med din erfarenhet, kompetens eller kontaktnät. Allt engagemang är välkommet.

VILL DU BACKA OSS?

KONTAKTA OSS

”BLING har coachat 70+ företag som skapat 200+ arbetstillfällen och genererat 125M kronor i omsättning. Utöver det har BLINGs arbete skickat 900+ personer på praktik och 1000+ på jobb.”