Sök
Stäng denna sökruta.

I våra förebilder möter vi Ali Khalil – grundare och VD för Miljonbemanning. Miljonbemanning har under endast några år växt till att vara en framstående aktör inom personuthyrning och rekryteringsbranschen. Ali och gänget har gjort skillnad i många liv, inte endast genom företaget utan även med deras engagemang i diverse hjälporganisation och fotbollslag.
Hör Ali berätta om sin resa från studier till entreprenörskap, uppväxten i Alby, hur en Big Mac kartong skapade historia och mycket mer.

Vad är dina 3 bästa tips för att starta eget?

1. Att våga. Det är läskigt, man ger sig ut på okänd mark. Steget upplevs väldigt långt, det är bortifrån systemets trygghet med anställningar, jobb och skola, det som vi är bekanta med. Här får man ut och stå på egna ben så det kräver mycket mod. Men våga ta det steget, för så fort man tar det steget så öppnas det upp dörrar och lösningar och man hittar en helt ny värld.

2. Team:a upp dig med andra som har samma idé eller vision. Det är roligare att göra när man är fler och framförallt så behöver man stöttning när man ger sig ut på det här. Finns det en person till eller två till som delar din idé och vision och ni kan göra det här tillsammans, gör då det tillsammans för att man går mycket längre då.

3. Låt ingenting skrämma dig. Allting, bokstavligt talat allting går att lösa. Det finns lösningar på allting. Varje gång någon säger till dig att det inte går att lösa, då har du ny affärsidé.

Hör Ali berätta om detta och mycket mer i detta avsnitt av Våra förebilder.