Search
Close this search box.

Join the movement

Varje år coachar vi 100-tals driva entreprenörer. Vi erbjuder tillgång till nätverk, rådgivning, affärscoaching, kunskap, finansiering och mycket mer. Allt du behöver för att nå framgång i ditt liv, företag eller förening.

Vi coachar dig varesig du bara har en idé du vill bolla eller redan är igång med ditt företag. 

Vi har tyvärr bara möjlighet att anta ett begränsat antal personer som vi coachar varje år. Blir du antagen börjar vi med att ta ett första möte där du berättar lite kort om dig, din idé och vad din vision är. Därefter börjar du tillsammans med en av våra coacher att jobba mot ditt mål.

Vårt program är kostnadsfritt och alla är välkomna att söka.

BLING vill behandla personuppgifter om dig. De personuppgifter vi behöver i samband med en medlemskap är: namn, e-postadress och telefon, födelseår och postnummer. 

Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

Genom att skicka klicka på skicka bekräftar du att du tagit del av informationen rörande behandling av dina personuppgifter.

Så stöttar vi dig

Idécoaching

LÄS MER →
Träffa en coach som du kan bolla idéer med, ger verktyg, kunskap och stöttning för att du snabbare ska komma framåt med din idé, projekt eller företag.

Testa din idé

LÄS MER →
Är idén hållbar? Finns det en marknad? Tid är pengar. Vi testar din idé på nolltid.

Föreläsningar, kurser & workshops

LÄS MER →
Vi håller löpande föreläsningar och workshops som inspirerar, utvecklar dig som entreprenör och ger dig verktygen för att ta din idé till verklighet.

Nätverk

LÄS MER →
Vårt nätverk av entreprenörer, investerare och affärskontakter skapar nya möjligheter för dig och hjälper din idé/företag att ta fart.

Affärsmentorskap

LÄS MER →
Utmanas av erfarna entreprenörer för att snabbt nå affärsresultat. Du träffar mentorer i din branch som ger dig all inside på vad du ska och inte ska göra.

IT-stöd

LÄS MER →
Framtiden är digital. Vi hjälper dig med hur du ska tänka kring IT och digitalisering. Våra IT experter vägleder dig oavsett om du ska öppna en e-handel, app, webbtjänst eller annat.

Finansiering

LÄS MER →
Vi ger dig vägarna och nätverken för att hitta kapital och finansiering.

Marknadsföring

LÄS MER →
Få hjälp att skapa efterfrågan med smart och effektiv marknadsföring.

Ekonomi & Juridik

LÄS MER →
Få full koll på din ekonomi, affärsmodell och svar på dina juridiska frågor om att starta och driva företag.

Frågor och svar

Alla idéer som kommer till BLING är skyddade då våra coacher har skrivit på sekretessavtal. Inskickad information och det som sägs muntligt är sekretessbelagt och delas inte till tredje part. Vid behov våra coacher att ta in input från självständiga experter eller andra entreprenörer. De skriver då på sekretessavtal innan de tar del av någon information.

Vi tar inte betalt för den hjälp vi erbjuder.

BLING tar varken delägande eller någon annan form av betalning från de vi hjälper. 

Ja, vi investerar i bolag via BLING Capital. Vi har också ett nätverk av investerare som kan gå in med kapital när företaget är redo. Vi hjälper även till att söka andra former av bidrag och finansiering för ditt företag.

Du börjar med att fylla i din ansökan här.

Har vi plats i vårt program så bokar vi därefter ett möte. Därefter får du besked om du är antagen eller inte.

Du som kommer till oss behöver inte ha en färdig idé eller affärsplan. Däremot förväntar vi oss att alla som kommer till oss tar sitt projekt seriöst, värderar vår och sin egna tid och jobbar helhjärtat. Vi förväntar oss också att man kommer in med inställningen att lära sig och vilja utvecklas. Därefter ser vi gärna att du blir en del av BLINGs entreprenörsnätverk och i mån av tid coachar andra entreprenörer – för det vidare.

Ja, vi ser stor potential i redan existerande företag att växa och effektivisera sin verksamhet. Boka ett möte med oss så utreder vi vad vi kan hjälpa till med.

Vi accepterar alla idéer oavsett om det är en renodlad affärsidé, innovation eller lösningen på ett samhällsproblem. Så oavsett om du vill sälja mat, utveckla en app, har en innovation eller vill starta en förening – så är du välkommen till oss. Har du ingen idé utan är nyfiken på entreprenörskap så är du även då välkommen till oss.