Search
Close this search box.

Kurs: Business Leadership i Stockholm

Trots att alla har 24 timmar på dygnet verkar vissa kunna åstadkomma mirakel som får en att tro att dom fuskar. Vilka egenskaper kännetecknar dessa framgångrika entreprenörer? Nu har du som är mellan 16-25 år och har ambitioner att bli entreprenör eller precis har påbörjat din entreprenörsresa möjlighet att lära dig just detta genom vår intensiva tvådagars ledarskapsutbildning.

Under två inspirerande dagar kommer vi att dyka in i:

  • Ledarskapets grundprinciper: Förstå kärnan i effektivt ledarskap, vad det innebär att vara en ledare, och vilka nyckelfärdigheter som är nödvändiga.
  • Självledarskap: Mästra konsten att leda dig själv för att maximera din potential och uppnå dina mål.
  • Praktiska verktyg och övningar: Engagera dig i interaktiva sessioner som ger dig konkreta strategier för att motivera ditt team, fatta välgrundade beslut och hantera utmaningar effektivt.
  • Execution: Lär dig att omsätta idéer till handling, genomföra projekt effektivt och uppnå dina mål.
  • Mindset: Bygg ett framgångsrikt tankesätt som hjälper dig att identifiera och utnyttja dina styrkor, samt hantera motgångar och fortsätta framåt trots hinder.
  • Nätverkande: Förstå hemligheterna bakom framgångsrikt nätverkande och hur det kan accelerera din karriär.

Denna kurs erbjuder en unik möjlighet att inte bara utveckla dina entreprenörsfärdigheter utan också att nätverka med andra ambitiösa unga ledare och få värdefulla insikter.

📅 Datum och tid: 29 juni 12:00 – 18:00 & 30 juni 12:00 – 16:00

📍 Plats: A:Place, Torshamnsgatan 27, Kista

Utbildningen sker i samarbete med Upprustningen

Upprustningen arbetar för att bygga upp förorten och främja utbildning samt trygghet för kommande generationer. De engagerar oss i en omfattande insats för att skapa positiva förändringar och stärka samhällena.

Registrera dig nu för att säkra din plats. Vi ser fram emot att välkomna dig till två dagar fulla av lärande, inspiration och personlig utveckling! Vi bjuder dessutom alla deltagare på lunch.

ANSÖKAN STÄNGD