Sök
Stäng denna sökruta.

Nätverksträff: Powerful Branding

Vad är branding för något och hur ska vi tänka kring det?

Branding är ett ord som det talas om mycket men få vet vad det faktiskt innebär eller hur man ska tänka kring det. Branding är också en väldigt viktigt del i ett företags eller en persons strategier att verka och utvecklas. Utan en ordentlig branding så kan till och med den bästa företagare misslyckas med sin marknadsföring och kundrelationer.

Välkommen till en kväll där vi pratar branding tillsammans med Mira Thimmayya. Under kvällen kommer vi även få ta del av Miras egna spännande resa som entreprenör.

Om föreläsaren

Mira Thimmayya är en marknadsföringsstrateg med många års erfarenhet som marknadsansvarig där hon hjälper företag att skapa starka varumärken genom smarta strategier och content. Med bakgrund inom marknadsföringspsykologi och även egenföretagare så har hon en djup insikt i hur företag ska branda sig för att nå sina mål med sina affärer. 

I dagsläget driver hon sitt marknadsföringsbolag, Stockholm Malmö Relations AB, där hon bland annat levererar tjänster inom marknadsföringsstrategier för LO och hjälper dem med deras varumärke och kampanjer.

Plats: A:place, Torshammarsgatan 27, Kista

Dag & tid: Torsdag 9/3-23, kl 17-19

Föranmälan via formuläret nedan. OBS! det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig här