Young Business
Bootcamp

Vinn 50.000 kr i startkapital!
Ansök senast 5 augusti.

Har du en idé? Är du framtidens företagare? Nu lanserar vi Young Business, en utbildning som hålls under sommaren och som ger dig:

BLINGs Young Business är en bootcamp för unga entreprenörer mellan 16 och 25 år där deltagarna tillsammans med ett community av andra entreprenörer under 10 dagar får stöd, coachning, verktyg och utbildning för att skapa hållbara och lönsamma företag.

Dessutom så erbjuder vi möjligheten till vidare finansiering och att utvidga ditt nätverk med investerare. Bootcampen avslutas med en pitch-kväll där en vinnare får 50.000 kr i startkapital. Dessutom får upp till 10 entreprenörer plats i BLINGs inkubator och möjlighet till att presentera sin idé inför investerare.

Anmäl dig redan idag, platserna är begränsade!

Upplägg

Under bootcampen kommer alla entreprenörer genomgå ett antal kurser, listade nedan. Dessutom kommer det erbjudas coaching, stöd och nätverksmöjligheter.

Kurserna och workshopen som kommer att hållas i år är inom följande ämnen:

 1. Hur man tar fram en MVP
 2. Ledarskap
 3. Nätverkande
 4. Hur man gör en pitch
 5. Social entreprenörskap
 6. Digitala verktyg
 7. Affärsplan
 8. Projektledning
 9. Marknadsföring
 10. Bokföring & Budget
 11. Mindset
 

Viktiga datum

 Bootcampen pågår mellan 10 augusti och 18 september.

1

Mellan den 10-21 augusti hålls själva entreprenörsutbildningen. Det är totalt 11 kurser och workshops där vissa sker digital och vissa sker fysiskt i Framtidens hus lokaler i Husby.

2

Mellan den 22e augusti – 17e september har ni kontakt med våra coacher som även kommer kunna coacha er på distans. Här ska ni har fram ett pitch-underlag och finslipa era affärsplaner.

3

Den 18e september pitchar dom som vill inför en jury. Juryn avgöra vilka som är vinnarna och diplom delas ut till alla deltagare.

Anmäl dig till bootcampen är stängd.

BLING vill behandla personuppgifter om dig. De personuppgifter vi behöver i samband med en medlemskap är: namn, e-postadress och telefon, födelseår och postnummer. 

Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

Genom att skicka klicka på skicka bekräftar du att du tagit del av informationen rörande behandling av dina personuppgifter.

Young Business backas av

Framtidens hus