Sök
Stäng denna sökruta.

Young Business
Bootcamp

Vinn 50.000 kr i startkapital!
Ansök senast 15 mars.

Har du en idé? Är du framtidens företagare? Nu lanserar vi andra omgången av Young Business, en utbildning som ger dig:

BLINGs Young Business är en bootcamp för unga entreprenörer mellan 16 och 25 år där deltagarna tillsammans med ett community av andra entreprenörer under 30 dagar får stöd, coachning, verktyg och utbildning för att skapa hållbara och lönsamma företag.

Dessutom så erbjuder vi möjligheten till vidare finansiering och att utvidga ditt nätverk med investerare. Bootcampen avslutas med en pitch-kväll där en vinnare får 50.000 kr i startkapital. Dessutom får upp till 10 entreprenörer plats i BLINGs inkubator och möjlighet till att presentera sin idé inför investerare.

För att kunna delta behöver du anmäla dig via formuläret nedan. OBS! platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller, så vänta inte med att söka.

Upplägg

1

Mellan den 20-24 mars hålls själva entreprenörsutbildningen. Det är totalt 7 delmoment som vi går igenom.

Utbildningen sker kl 17-21 alla dagar i Kista. Det finns möjlighet att delta digitalt för de som inte kan vara på plats.

Utbildningen är öppen även för de som inte vill delta i tävlingen och pitcha inför finaljuryn.

2

Mellan den 27e mars – 27e april har ni kontakt med våra coacher som även kommer kunna coacha er på distans. Här ska ni har fram ett pitch-underlag och finslipa era affärsplaner.

3

Den 28e april pitchar de som vill inför en jury. Juryn avgör vem som vinner 50 000 kr. Alla deltagare kommer också att få ett unikt diplom som intyg på avslutad utbildning.

Anmälan har stängt.

BLING vill behandla personuppgifter om dig. De personuppgifter vi behöver i samband med en medlemskap är: namn, e-postadress och telefon, födelseår och postnummer. 

Vår personuppgiftspolicy kan du ta del av här.

Genom att skicka klicka på skicka bekräftar du att du tagit del av informationen rörande behandling av dina personuppgifter.

Young Business backas av