Search
Close this search box.

BLING Capital investerar i Southern Lights

Vi välkomnar stolt ännu ett företag till BLING-familjen – Southern Lights!

Southern Lights är ett innovativt företag som ligger i framkant av utvecklingen och planeringen av vätgasprojekt. Med sin banbrytande mjukvarulösning förbättrar Southern Lights effektiviteten och lönsamheten i branschen, samtidigt som de möter den ökande efterfrågan på hållbara energilösningar.

Att investera i Southern Lights är att satsa på framtiden och på en smartare, renare energisektor. Bolaget har en hög teknisk höjd, ett vasst team med hjärtat på rätt plats och vi tror att de med sin lösning kan göra världen lite mer redo att möta morgondagens energibehov. Vi träffade för mer än ett år sedan när Felipe deltog i vårt initiativ Shift och bolaget har sedan dess gjort betydande framsteg, både i teknik och marknadsväg. Att följa teamets utveckling har varit inspirerande och bekräftar vårt engagemang för att lyfta fram innovativa lösningar från nya talanger.

Den senaste kapitalrundan på 1,6 miljoner euro motsvarande nära 18 miljoner kronor. Andra investerare i rundan är Greencode Ventures, Wepa Ventures och affärsänglar från Skåne.