Sök
Stäng denna sökruta.

Rahaf Al-Qaisi: Från Rinkeby till global förändring med The Date Project

Rahaf Al-Qaisi, en 24-årig entreprenör från Rinkeby med palestinska rötter, exemplifierar hur affärsdriv kan kombineras med en passion för att göra skillnad. Genom sitt initiativ, The Date Project, är Rahaf på en mission att förbättra livet för barn i krigsdrabbade länder och fattiga regioner.

The Date Project fokuserar på försäljning av etiskt odlade dadlar, där all vinst oavkortat går till välgörenhet. Det är detta mål om att hjälpa andra som ständigt driver Rahaf, trots hennes redan fullspäckade schema. Utöver sitt arbete med The Date Project, hanterar Rahaf ett heltidsjobb och fortsätter sina studier.

Rahaf beskriver balansen mellan hennes projekt och andra åtaganden som en av hennes största utmaningar. Att hålla ”flera bollar i luften” kräver inte bara en utomordentlig organisationsförmåga, men också en djup motivation och engagemang för hennes övergripande mål.

Hennes råd till andra unga entreprenörer som vill göra en positiv förändring är att ha ett starkt mål, ett mål värt att kämpa för. Hon understryker vikten av att be om hjälp när det behövs, vilket tydliggör att ingen står ensam i sina strävanden att göra världen bättre.

Genom Rahafs arbete och engagemang, fungerar The Date Project inte bara som en källa till stöd för behövande, utan även som inspiration för andra att ta steget och göra en konkret skillnad i världen.