Sök
Stäng denna sökruta.

Foto: Liisa Eelsoo

BLING Capital investerar i Done

BLING Capital stärker sitt engagemang i den digitala omvandlingen av tjänstesektorn genom en betydande investering i Done. Som en disruptiv kraft på hemförbättringsmarknaden har Done inte bara genomfört över 7 000 installationer för både privatpersoner och företag, utan också demonstrerat en anmärkningsvärd tillväxt på 113% under 2023. Dessutom har företaget uppnått en exceptionell genomsnittlig kundbetyg på 4,85 av 5 stjärnor över alla projekt sedan start, vilket bekräftar dess ledande position i branschen och dess engagemang för kundtillfredsställelse.

Vår investering i Done speglar BLING Capitals engagemang för att stödja innovation och effektivisering inom traditionella branscher. Done har imponerat på oss med sin snabba tillväxt, starka kundnöjdhet och förmågan att skala sin verksamhet på ett hållbart sätt.

Done löser problemet med att hitta pålitliga och kvalificerade hantverkare för hemförbättringsprojekt genom att erbjuda en plattform som förenklar sökandet och bokningsprocessen för både hantverkare och kunder. Med en marknadspotential på €20 miljarder i Norden och ytterligare expansionsmöjligheter i Tyskland och Nederländerna, står Done väl rustat för att fortsätta sin expansion och förstärka sin position på marknaden.

Om Done

Done Sweden AB tillhandahåller en digital plattform och nätverk för gröna installationer. Done grundades av Malin Granlund och Alek Åström 2019 som en tjänst för privatpersoner att anlita hantverkare, ur inkubatorn Antler. 2022 klev Almi Invest in som investerare ihop med ängelinvesterare bland annat inom byggsektorn. Sedan 2022 består 80% av verksamheten att förmedla och facilitera installationsuppdrag av elbilsladdare. Done har idag 10 anställda.