Sök
Stäng denna sökruta.

Nordea krokar arm med BLING

I en tid då vårt samhälle står inför stora utmaningar är entreprenörskap och innovation kritiskt. Och alla måste med. För att även nå ut till och inspirera unga i förorten till att följa sina drömmar inleder Nordea nu ett samarbete med BLING Start-up där Nordea blir huvudpartner för idétävlingen För-orten.

Nordea har ett starkt engagemang för entreprenörskap i Sverige. Deras specialenhet Nordea Start-up & Growth stöttar snabbväxande techbolag, och de är drivande i ekosystemet genom partnerskap såsom Techarenan och Prins Daniels Fellowship. De driver också det egna entreprenörseventet B.A.N.G – Business Arena Next Generation – där unga entreprenörer sammanförs med erfarna ledare och entreprenörer för inspiration och erfarenhetsutbyte. I samarbetet med BLING kommer Nordea att stötta med expertis och investerarnätverk samt vara huvudpartner till idétävlingen För-orten.

”BLING är ett samhällsviktigt initiativ som gör skillnad, och som inspirerar och guidar unga entreprenörer i deras företagsbyggande. Alla behövs. Precis som Nordeas uppskattade initiativ B.A.N.G, driver BLING För-orten, en idétävling som anordnas i flera städer i Sverige med final i Stockholm. Vi ser fram emot att vara med och utveckla För-orten till att nå ännu fler unga entreprenörer”, säger Lotta Bourgoin, vice chef för Business Banking.