Sök
Stäng denna sökruta.

BLING ska snart inviga en ny handels- och mötesplats i en av nordens mest trafikerade gallerior, Kista Galleria, tillsammans med Citycon och andra partners

Plattformen – med namnet Bridge – kommer att bli en knytpunkt för lokala entreprenörer så väl som för etablerade företag och Kista Gallerias besökare. Som namnet antyder är syftet med Bridge överbrygga gapet mellan slutna nätverk, kapital och resurser genom handel, möten och inspiration.

– Vi vill sammanföra entreprenörer, föreningslivet och näringslivet under samma tak, på samma villkor så att de kan inspirera, utvecklas och utbyta erfarenheter och tjänster, säger Deqa Abukar, medgrundare av BLING Startup

Idag är mer än 300 medlemmar och fler än 120 företag anslutna till nätverket.

– BLING finns för de som inte är representerade av den elitistiska bilden av entreprenörskap som cirkulerar kring Stureplan och Handelshögskolan säger Deqa.

Nu får organisationen en butiksyta i Kista galleria till deras förfogande för att expandera och erbjuda sina medlemmar ett skyltfönster utåt.

I Bridge ska flödet mellan handel, möten, inspirationsföreläsningar, idé-coaching ske organiskt och överlappa varandra.

– Trots att Kista är Kista, “Sveriges Silicon Valley”, så finns det inte en enda hub för lokala individer med ett driv. Denna avsaknad ger en känsla av att entreprenörskap inte är för dig som bor här.

– Drömmen är att Bridge blir en central samlingspunkt för entreprenörer, kreatörer, frilansare och medborgare där allt fler kan samlas och växa.

Lokalen ska vara en tillgång till våra entreprenörer som ska få handelslokaler, exponering, eventlokaler, arbetsplatser och mer till sitt förfogande.

Läs mer om Bridge och ansök om en plats på www.thebridge.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *