Search
Close this search box.

Deqa Abukar möter Zeina Mourtada

Vi är stolta över att kunna bjuda in dig till ett samtal den 24 augusti där vi introducerar ingen mindre än Zeina Mourtada, skaparen bakom Zeinas Kitchen. Låt dig inspireras av Zeina’s berättelse – en resa som startade med att laga mat som en passion som har lett henne till att bli en imponerande och framgångsrik entreprenör. Upptäck hur hon har förvandlat sin vision till verklighet och till och med lanserat sina egna produkter under namnet ”Zeinas”. 
 
Som ett strålande avslut på kvällen kommer våra samarbetspartners BABAS bjuda på dig på goda smashburgers. Så se till att vara med oss när vi firar entreprenörskap, kreativitet och god mat – allt under samma kväll!
 
AdressA:PLACE, Torshamnsgatan 27, KIsta
Datum: Torsdag, 24 augusti
Tid: Kl. 18 – 20

Anmälan

Om talarna
Zeina Mourtada är en prisbelönt kock och entreprenör som driver matbloggen ”Zeinas Kitchen”. Hon har även författat ett par hyllade kokböcker genom åren. År 2015 belönades Zeina med Matbloggspriset i kategorin Folkets Val, och 2018 vann hon det prestigefyllda Stora Matpriset från tidningen ”Allt om Mat”. 
 
Från och med 2020 har Zeina också framgångsrikt lanserat och sålt sina egna produkter under sitt eget varumärke, ”Zeina’s”. Du hittar Zeinas produkter i stora matkedjor som Coop och Ica.
 
Eventet sker i samarbete med: