Sök
Stäng denna sökruta.

För-orten i Vivalla: Let’s talk business

Den 19 augusti besöker För-orten Vivalla för att möta framtidens entreprenörer.
Ett unikt evenemang står på agendan där vi stolt presenterar inspirerande talare från näringslivet. Få chansen att lyssna på Deqa Abukar, grundaren av BLING, tillsammans med Angelo Da Silveira, grundaren av Diemonde.
 
Deras insikter och erfarenheter kommer att delas i ett spännande panelsamtal med FTP (For The People), där vi utforskar vad det verkligen innebär att vara en entreprenör i dagens Sverige och vilka nycklar som krävs för att framgångsrikt navigera den vägen. Detta är en möjlighet du inte vill missa!
 
AdressVivalla kulturarenan, Diktargatan 25, Örebro
Datum: Lördag, 19 augusti
Tid: Kl. 16:00 – 18:00.

Anmälan

Om talarna
Deqa Abukar

Deqa Abukar är entreprenör och grundare av BLING – en rörelse för underrepresenterade entreprenörer. 

Hon är också initiativtagare till Womenisa, ett kvinnligt nätverk som har ett särskilt fokus på att stärka kvinnor i entreprenörskap och skapa samarbeten mellan kvinnor från olika delar av samhället. För sitt arbete har hon blivit uppmärksammad i Forbes 30 under 20 och utsetts till Årets Selma, Årets viktigaste investerare och är även vinnare av Svenska Stora Journalistpriset.

Under 2022 grundade Deqa riskkapitalfonden BLING Capital med målet att överbrygga gapet i investerings världen och hitta entreprenörer dit ingen annan letar. 

Angelo Da Silveira
Upptäck den dynamiska kraften i modevärlden – möt Angelo Da Silveira, skaparen av Diemonde! Från Örebro till den globala scenen har hans unika fusion av elegans och streetwear kastat strålkastarljus på Diemonde. Porträtterad i Vogue och belönad med årets hederspris på Ellegalan 2023, är Angelo en inspirationskälla som leder den samtida modescenen.
 
Eventet sker i samarbete med: