Sök
Stäng denna sökruta.

Eeze Consulting: Vladimir Ruzics satsning på mångfald och inkludering

Vladimir Ruzic är inte bara en entreprenör; han är en förändringsagent som är djupt engagerad i att skapa möjligheter för andra. Han grundande märklarkoll.se och med sin senaste satsning, Eeze Consulting, strävar Vladimir efter att forma en mer inkluderande och mångfaldig arbetsmiljö. Eeze Consulting är inte bara en konsultbyrå; det är en brobyggare för dem utan ett etablerat nätverk.

Vladimirs har personligen erfarit svårigheter med att få jobb, vilket inspirerade honom att starta sin egen byrå. Med Eeze Consulting fokuserar han på att inkludera de som ofta står utanför, och skapa ’finrum’ där alla är välkomna och kan bidra. Det är en utmanande väg, särskilt under oförutsägbara ekonomiska tider såsom lågkonjunktur, men att vara entreprenör innebär att ständigt möta och övervinna hinder.

Vladimirs drivkraft kommer från en rädsla för ånger. Han vill inte nå sin ålderdom och önska att han hade gjort mer eller vågat starta fler företag. Hans filosofi är att man inte får drömmar utan förmågan att förverkliga dem, och han manar andra att våga ta steget. För Vladimir är det värsta som kan hända inte ett misslyckande, utan att inte ha försökt alls. Hans råd är klart: ”Gör det. Starta det där bolaget.”

Vladimir Ruzic exemplifierar kraften i att inte bara drömma, utan också agera för att skapa den verklighet han önskar se. Genom Eeze Consulting visar han att entreprenörskap kan vara en kraftfull katalysator för social förändring.