Search
Close this search box.

Kick-off För-orten 2021 var över förväntan. I söndags avslutade vi turnén i underbara Malmö. Det har alltid varit en dröm för Deqa att ta initiativet till hennes hemstad så det var något extra med att ha avslutat där.

Under vår resa av vi blivit inspirerade och motiverade av Nour Habib som berättade om hans väg från kriminalitet till att själv hjälpa ungdomar ut från det. Lamis Khattab som är berättade om hennes entreprenörskaps resa och hur hon idag jobbar med att ge andra möjligheten att själva satsa på sina drömmar. Mikael Tarighi, grundare av Chimi home, från förorten Tynnered/Frölunda och omsatte 50 miljoner sina två första år som entreprenör. Ben Eliass, grundare Estrid, från Akalla som byggt ett bolag som nått miljardvärdering på bara 18 månader.

Responsen har varit enorm och vi vill rikta ett stort tack till alla som kom för att dela resa med oss. Vi är otroligt tacksamma över möjligheten att träffa och prata med så många drivna entreprenörer runt om i Sveriges förorter!

Tack till alla partners som har möjliggjort denna resan och vi vill främst rikta ett stort tack till de fantastiska team som har med blod, svett och tårar möjliggjort detta initiativ.

Har du fortfarande inte sökt till För-orten? Passa på innan vi stänger den 26 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *