Search
Close this search box.

Välkommen till en workshop med Heaven Bereket och Faniel Zerai som för dig som vill lära dig om sparande, få ökad kunskap om pengar och få förbättrade ekonomiska förutsättningar i framtiden.

Att förändra din relation med pengar kan påverka nästan varje del av ditt liv. Detta beror på att ditt förhållande till pengar är så mycket mer än att ta emot en lönecheck eller betala räkningar. Det handlar om hur du tänker och känner om pengar, och hur dessa tankar och känslor bidrar till hur du använder dem.

Vi har alla våra egna övertygelser och känslor om pengar, och allas ekonomiska situation ser olika ut – men det finns en sak som nästan alla har gemensamt; oavsett vem du är tänker du troligtvis på hur du ska tjäna pengar och hur du kan få dem att växa.

Efter denna workshop kommer du att lämna med en konkret TO-DO-lista och faktiska steg mot hur du ska förbättra din ekonomiska situation. Det handlar inte om hur du blir rik snabbt – utan hur du kan bygga upp din ekonomi och finansiell stabilitet över tid.

Anmäl dig till vår workshop via formuläret nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *