Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen till en kurs om sociala medier som sträcker sig över två dagar med marknadsföringsexperten Maryem Nasri. Här ska hon gå igenom hur du når ut med dina produkter och tjänster på sociala medier samt hålla i en online workshop i hur du skapar en professionell profil och når ut på Linkedin.  

Föreläsning om sociala medier

Är du en entreprenör och undrar hur du ska nå ut med dina produkter och tjänster på sociala medier? 

Att veta hur man hanterar sociala medier professionellt kan idag göra skillnaden mellan att du lyckas eller misslyckas som entreprenör. Dagens allt mer digitaliserade värld kräver en allt högre kunskap och insikt i hur sociala medier fungerar och hanteras. Under föreläsningen går vi igenom hur du ska hantera och bäst nyttja de olika sociala medier som finns. 

Dag: Onsdag den 18e maj
Tid: 18:00-20:00
Plats: Bridge i Kista centrum.

Workshop om Linkedin

Linkedin är idag bland de viktigaste verktygen för både de som vill göra karriär och för entreprenörer. Vissa beskriver LinkedIn som “tinder för karriären” och har numera blivit så viktig att de flesta seriösa entreprenörer och professionella använder sig utav den. 

Att inte synas på LinkedIn eller ha en oprofessionell profil kan leda till att du missar många möjligheter som hade kunnat ta dig till nästa steg i din karriär eller företagande. 

Maryem Nasri är en expert i sociala medier och kommer hjälpa dig med att skapa en professionell profil och lära dig hur du når ut på bästa sätt på LinkedIn. Under kvällen så kommer varje deltagare få hjälp med att redigera sina profiler så att de efter workshopen har professionella profiler som tilltalar investerare och chefer.

Workshopen kommer att genomföras online så du kan delta även ifall du inte bor i Stockholm.

Dag: Torsdag den 19e maj
Tid: 18:00-20:00
Plats: Online – Länken skickas per mail till de som föranmäler sig.

Vem är Maryem Nasri?

Maryem Nasri är en marknadsföringsexpert med specialitet inom sociala medier. Med mångårig erfarenhet inom marknadsföring och hantering av sociala medier kommer hon att guida dig igenom hur du ska tänka och hantera dina sociala medier på ett professionellt sätt.

Föranmälan krävs och platserna är begränsade.

Anmälan - Föreläsning om sociala medier
Anmälan - Workshop om Linkedin

Ett svar

  1. Hej
    Jag vill nå ut till chefer via LinkedIn men även till viss målgrupp i andra sociala plattformer då jag ska till hösten leda ett projekt och kommer att behöva marknadsföra det väl varför tycker jag detta är ett ypperligt tillfälle att delta i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *