Sök
Stäng denna sökruta.

Här är årets finalister!

Efter en lång uttagningsprocess kan vi nu kan vi stolt presentera årets finalister! 🚀

1. KASA 360:
Kasa 360 står i framkanten av digital innovation med sina unika digitala rundvandringar i fastigheter. Dessa rundvandringar erbjuder flera nyskapande funktioner som personifiering med varumärke, inkludering av visionsbilder och direktlänkar till kontaktpersoner. Med sin lösning syftar Kasa 360 till att locka ett större intresse och driva affärer framåt.

2. PROSPEXS:
Prospexs revolutionerar säljarbetet med sin AI-drivna assistent. Den automatiserar processen att hitta potentiella kunder, skapar hyper-personliga e-postmeddelanden och skickar dem för att boka möten. En verklig game-changer inom försäljningssektorn.

3. POKAMIND:
PokaMind är pionjärer inom mentalvård, med en AI-baserad plattform som syftar till att göra mentalvård tillgänglig för alla. De har utvecklat en innovativ webbapp för video journal, med stöd av avancerad teknik för känslodetektering och psykologiska metoder grundade i vetenskap. Denna tjänst ger användarna en chans att reflektera över sina känslor och följa sitt välbefinnande, samt ansluta till kvalificerade terapeuter.

4. THEA:
Théa introducerar en ny era av hälsodrycker med sin sparkling iste. Målet är att erbjuda en hälsosammare version av traditionella iste, omdefinierad som en genuin hälsodryck.

5. STUDYCAFE:
StudyCafe är den nya sociala utbildningsplattformen där studenter kan hitta studiekamrater, studera enskilt eller med vänner. Plattformen erbjuder även direkt tillgång till lärare när man fastnar på uppgifter – en unik resurs för studenter överallt.

6. LOW-KI:
LOW-KI, grundat av de entreprenöriella vännerna Robin & Sebri, erbjuder en ny vändpunkt inom livsmedelsindustrin med sina proteinrika LOW-KI POPS. De har fyllt ett marknadsgap med en högkvalitativ, växtbaserad flinga, låg på socker och kalorier, och framställd genom noggrann forskning och utveckling.

DELTA I FINALEN!
Ännu inte anmält dig till finalen? Gör det nu via länken här: Anmäl dig.

Vi ses den 11 dec på SPACE 🔥🚀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *