Sök
Stäng denna sökruta.

Fullspäckat när För-orten 2023 avgjordes

Vilken fantastisk kväll! I ett rum fyllt av kraft, potential och inspiration. Stort tack till alla 400+ deltagare som fyllde SPACE och skapade en magisk stämning.

Ett stort tack till Melody Farshin som med kraft ledde programmet.

Tack till vår alumn Cem Celepli Atci som inspirerade oss med sin otroliga resa från förorten till riskkapital!

Ett stort tack till vår framstående jury som hade den svåraste uppgiften under kvällen – att välja ut vinnarna. Juryn bestod av Jimmy Jakobsson, Aysha Jones, Sven Stork, Andréa Råsberg, Tuss Odin Ekman, Christofer Lee och Fredrik Granström

Detta vore inte möjligt utan våra fantastiska partners.

Till alla finalister, ni är alla vinnare och våra förebilder 🌟❤️

De tog hem vinsten

1. PROSPEXS:
Prospexs revolutionerar säljarbetet med sin AI-drivna assistent. Den automatiserar processen att hitta potentiella kunder, skapar hyper-personliga e-postmeddelanden och skickar dem för att boka möten. En verklig game-changer inom försäljningssektorn.

2. THEA:

Théa introducerar en ny era av hälsodrycker med sin sparkling iste. Målet är att erbjuda en hälsosammare version av traditionella iste, omdefinierad som en genuin hälsodryck.

3. STUDYCAFE:

StudyCafe är den nya sociala utbildningsplattformen där studenter kan hitta studiekamrater, studera enskilt eller med vänner. Plattformen erbjuder även direkt tillgång till lärare när man fastnar på uppgifter – en unik resurs för studenter överallt.

BLING överaskade publiken med två stipendier

Under finalen passade BLING på att prisa guldkorn som de fångat upp under tävlingens gång. 

Första stipendiaten blev 14 åriga Elliot från Hägersten med motiveringen:

”Trots sin unga ålder har han bevisat att ålder inte är något hinder för framgång och hårt arbete. Elliot har under För-orten visat stort engagemang, arbetsmoral, viljan att lära sig och strävan att förverkliga sina drömmar. Hans hårda arbete och imponerande entreprenörsanda är en inspirationskälla för andra unga att följa sina drömmar. Vi är övertygade om att han är framtidens entreprenör!”

Vår andra stipendiat blev Rahaf Alqaisi för sitt sociala initiativ The Date Project med motiveringen:

”Hennes ihärdiga insats och dedikation sedan 2019 för att samla in pengar till behövande genom sitt projekt ”The Date Project” är något vi särskilt vill hylla idag. I en tid präglad av mörker och förtryck är vi övertygade om att Rahaf är den eldsjälen och entreprenören som världen behöver.”

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *