Search
Close this search box.

Här är juryn som avgjorde finalen

Finalen den 11 december var storslagen. Men vad vore en storslagen final utan en storslagen jury? Vi hade självklart fixat de bästa av de bästa. Årets jury består av erfarna, drivna och framgångsrika entreprenörer som på olika sätt lyckats hitta sin plats i företagsvärlden. De är här för att inspirera alla fantastiska finalister och slutligen, såklart, utse våra vinnare.

Här är årets finaljury:

Fredrik Granström

Fredrik Granström är serieentreprenör, jurist & medgrundare till Hansen, och han är en pålitlig rådgivare till grundare och venture finance-kunder.

”Jag har betydande erfarenhet av att etablera och leda den juridiska funktionen i nystartade företag och stora offentliga företagsmiljöer, och jag har haft nöjet att arbeta med några av de största grundarna i världen. Vad det har gett mig är en djup förståelse för utmaningarna och verkligheten hos mina nuvarande snabbväxande venture finance-kunder”.

Andréa Råsberg

Andréa Råsberg är Sverigechef hos Reach for Change. Hon kommer närmast från Vinnova men har arbetat inom den civila sektorn under större delen av sin karriär.

Som Sverigechef är hon ansvarig för att vidareutveckla och operationalisera organisationens strategi för att alla barn och unga ska ha samma rättigheter och möjligheter, oavsett var du kommer ifrån eller är uppväxt, genom att stötta lokala sociala entreprenörer.

”Jag ser fram emot att få jobba med innovationer som gör livet bättre för barn och unga, och samtidigt leda arbetet med att demokratisera social innovation i Sverige.”

Jimmy Jakobsson

Jimmy Jakobsson grundade 2011 specialistbyrån Ingager efter att ha insett potentialen i Facebook som ett marknadsföringsverktyg för företag. Ingager finns idag i Stockholm, Berlin och Köpenhamn och är nordens största specialist på Meta. Jimmy är även ängelinvesterare.

Sven Stork

Sven Stork varit verksam inom fastighetsbranschen i nästan 30 år, och just nu som vd för region Stockholm på Castellum. Han startade sin karriär i olika operativa roller inom förvaltning och projektutveckling, där det entreprenöriella tankesättet blev hans hemliga vapen för att övertyga chefer och kunder om att hans idéer var värda att satsa på.
 
De sista 10 åren har Sven lett stora organisationer. Nu handlar hans roll som ledare mer om att bidra till att släppa loss entreprenörskapet i alla duktiga medarbetare. För honom är det att skapa en miljö av trygghet och teamwork, staka ut klara mål och införa en hälsosam dos av tävlingsanda som utgör ingredienserna för att odla en medarbetarskara som inte bara är engagerad utan också modig nog att satsa och utforska nya kreativa horisonter.

Tuss Odin Ekman

Tuss Odin Ekman har lång bakgrund inom retail. Hon började sin karriär på P&G där hon arbetat med globala varumärken både i Norden och UK. Kunskapen om hur man bygger starka varumärken och balanserar kortsiktig försäljning med långsiktig tillväxt tog Tuss sedan med sig in i e-handelsvärlden, där hon arbetat inom mode de senaste fem åren med.

Christofer Lee

Christofer Lee har bakgrund som entreprenör och investerare. Christofer har varit med och skalat upp bolag i både Asien och USA men nu numera jobbar han på Schibsted Ventures med fokus att hitta nya investeringar i Norden

Isatou Aysha Jones

Isatou Aysha Jones är en entreprenör, hyllad författare, inflytelserik bloggare och trendig stylist, och en kraft att räkna med. Som VD för By Aysha Jones har hon inte bara lett framgångsrika projekt som Bawsy Baws Babes och BeautyHack magazine utan har också förvärvat det numera ikoniska svenska sminkmärket FÄRG MAKEUP och omvandlat FÄRG ACADEMY till en kreativ knutpunkt. Aysha Jones är även grundaren av Black Lives Matter Sweden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *