Bloggen

Hamza Bougamza går från Rinkebys gator till att medverka i Zlatans reklam | Tuggsnack Live Ep 9

Denna gång har vi med oss ingen mindre än Hamza Bougamza som snackar om skiftet mellan tuggandet i Rinkeby till att bli en världsstjärna inom kampsport. Han berättar hur det kändes att bli handplockad av Zlatan för hans reklamkampanj och de intensiva träningarna som tagit honom till den världsstjärnan han är idag. Klicka på bilden för att se avsnittet!

Läs mer »

Månadens Entreprenör | Ep 3: Faje Gani

I månadens avsnitt möter BLING den mångsidiga entreprenören Faje Gani. Han började med att köpa upp sin egna arbetsplats på Nöjesguiden: ett sätt att göra revansch efter att ha nekats ett hundratals jobb. Idag driver han Yuc Mexican, Fitness Collection och mycket annat! Klicka på bilden för se videon.

Läs mer »

Samir Sabri frias från mord & släpper bok om den faktiska händelsen | Tuggsnack Live Ep 6

Den bokaktuella Samir Sabri delar med sig om den osannolika berättelsen om vad som egentligen hände. Om hur en felaktig dom leder till att han hamnar i en ond spiral av kriminalitet och blir en av Sveriges mest fruktade värdetransportrånare som vuxen. Men det handlar också om vägen ut, om att vända på sitt liv fullständigt. Klicka på bilden för att se avsnittet!

Läs mer »
Tuggsnack Ep 1 Malcolm B & Felicia Margineanu

Malcolm B & Felicia Margineanu pratar skivbolag, Zlatan & gymnasieavhopp | Tuggsnack Live Ep 1

Malcolm B & Felicia Margineanu är på besök hos Tuggsnack. Det snackas om att hoppa av skivbolag, hoppa av gymnasiet, våga tro på sina drömmar, Felicias talang i att tala, social entreprenörskap, hur Instagram hjälpte Malcolm B att få tillbaka sitt konto & att Zlatan bad Malcolm om att få ta en bild tillsammans. Klicka på bilden för att se avsnittet!

Läs mer »

Månadens Entreprenör | Ep 1: Michel Issa

I månadens avsnitt möter BLING den framgångsrike entreprenören Michel Issa. Han sägs ha ett de kraftigaste nätverken man kan ha. Hur har han gjort? Hur var hans resa? Klicka på bilden för se videon.

Läs mer »

Tips för att lyckas på jobbintervjun

Blir du inkallad på intervju gäller det att vara förberedd då du med stor sannolikhet kommer få någon fråga rörande företaget och deras vision. Vet du inget om företaget, ger du inte ett särskilt bra första intryck. Klicka på bilden för att läsa mer.

Läs mer »