Bloggen

Bokrecension – Start with why

Varför är vissa människor och organisationer mer innovativa, mer inflytelserika och mer lönsamma än andra? Vad har framgångsrika människor som Martin Luther King JR, Steve Jobs och Wright Brothers gemensamt? De alla började med Varför. Klicka på bilden för att läsa mer.

Läs mer »

Hur du använder olika teckensitt på Instagram

Det är faktiskt ganska enkelt att bygga en tydlig visuell varumärke på Instagram. Men när det gäller teckensnitt på Instagram så är alternativen få. Instagram ger dig endast ett teckensnitt för din bio, bildtext och kommentarer.

Läs mer »

11 tips på hur du effektiviserar din tid

Vi får många förfrågningar om hur man hinner med allt som entreprenör. Vi har sammanställt olika tips som vi brukar ge när det kommer till tidseffektivisering. Bara du implementerar några av tipsen i ditt liv så kommer du att märka av en effekt på din dag. Klicka på bilden för att läsa mer.

Läs mer »
BLING & IGWOC

Event om kvinnlig entreprenörskap & mångfald

Välkommen till en inspirationskväll med @igwoc för kvinnor och träffa vår affärsrådgivare Deqa Abukar. Kvällen handlar om att få kvinnor med minoritetsbakgrund att våga starta, våga satsa och våga vara sig själva under resan.

Läs mer »

5 tips för dig som vill starta eget

Det är alltid väldigt mycket att tänka på som företagare. När man startar ett företag är det därför viktigt att man prioriterar vissa saker före annat. Här har vi samlat 5 tips man kan ta till sig som en start-up. Klicka på bilden för att läsa mer.

Läs mer »
BLING - Lyckas med ditt företag

Därför lyckas vissa företag – och andra inte

90% av alla start-ups går i konkurs under sitt första år. Statistiken talar alltså för att det är riskfyllt att starta företag och att det finns en stor sannolikhet att du misslyckas. Hur gör då de 10% som faktiskt lyckas?

Läs mer »
Testa din ide

Hur kan du testa din affärside? Lär dig om BMC och NABC

När man får en idé är det lätt att man blir förälskad och lägger fokus på att utveckla produkten/tjänsten utan att först tänka på om idén verkligen är en fungerande affärsidé.  Vi på BLING vet att det är viktigt att så tidigt som möjligt veta om idén är hållbar och testa din idé.

Läs mer »