Bloggen

Ylva Johansson besöker BLING!

Ylva Johansson besöker BLING!

Ingen vanlig dag på BLING när Ylva Johansson, arbetsmarknadsminister, kommer på besök hos oss i Kista. Spännande samtal om entreprenörskap, jämställdhet, jobb och utanförskap.

Läs mer »

Jimi Manuwa: En knock-out sen fightas jag för titeln

Han är rankad som nummer två i UFC:s lätta tungviktsdivision och har ett facit på 17 vinster på meritlistan. Babajimi Abiola Manuwa fruktar ingen i oktogonen och den 29:e juli är han redo för nästa byte.
.Klicka på bilden för att se avsnittet!

Läs mer »

Hamza Bougamza går från Rinkebys gator till att medverka i Zlatans reklam | Tuggsnack Live Ep 9

Denna gång har vi med oss ingen mindre än Hamza Bougamza som snackar om skiftet mellan tuggandet i Rinkeby till att bli en världsstjärna inom kampsport. Han berättar hur det kändes att bli handplockad av Zlatan för hans reklamkampanj och de intensiva träningarna som tagit honom till den världsstjärnan han är idag. Klicka på bilden för att se avsnittet!

Läs mer »

Månadens Entreprenör | Ep 3: Faje Gani

I månadens avsnitt möter BLING den mångsidiga entreprenören Faje Gani. Han började med att köpa upp sin egna arbetsplats på Nöjesguiden: ett sätt att göra revansch efter att ha nekats ett hundratals jobb. Idag driver han Yuc Mexican, Fitness Collection och mycket annat! Klicka på bilden för se videon.

Läs mer »

Samir Sabri frias från mord & släpper bok om den faktiska händelsen | Tuggsnack Live Ep 6

Den bokaktuella Samir Sabri delar med sig om den osannolika berättelsen om vad som egentligen hände. Om hur en felaktig dom leder till att han hamnar i en ond spiral av kriminalitet och blir en av Sveriges mest fruktade värdetransportrånare som vuxen. Men det handlar också om vägen ut, om att vända på sitt liv fullständigt. Klicka på bilden för att se avsnittet!

Läs mer »