Bloggen

BLING & IGWOC

Event om kvinnlig entreprenörskap & mångfald

Välkommen till en inspirationskväll med @igwoc för kvinnor och träffa vår affärsrådgivare Deqa Abukar. Kvällen handlar om att få kvinnor med minoritetsbakgrund att våga starta, våga satsa och våga vara sig själva under resan.

Läs mer »

5 tips för dig som vill starta eget

Det är alltid väldigt mycket att tänka på som företagare. När man startar ett företag är det därför viktigt att man prioriterar vissa saker före annat. Här har vi samlat 5 tips man kan ta till sig som en start-up. Klicka på bilden för att läsa mer.

Läs mer »
BLING - Lyckas med ditt företag

Därför lyckas vissa företag – och andra inte

90% av alla start-ups går i konkurs under sitt första år. Statistiken talar alltså för att det är riskfyllt att starta företag och att det finns en stor sannolikhet att du misslyckas. Hur gör då de 10% som faktiskt lyckas?

Läs mer »
Testa din ide

Hur kan du testa din affärside? Lär dig om BMC och NABC

När man får en idé är det lätt att man blir förälskad och lägger fokus på att utveckla produkten/tjänsten utan att först tänka på om idén verkligen är en fungerande affärsidé.  Vi på BLING vet att det är viktigt att så tidigt som möjligt veta om idén är hållbar och testa din idé.

Läs mer »
Ylva Johansson besöker BLING!

Ylva Johansson besöker BLING!

Ingen vanlig dag på BLING när Ylva Johansson, arbetsmarknadsminister, kommer på besök hos oss i Kista. Spännande samtal om entreprenörskap, jämställdhet, jobb och utanförskap.

Läs mer »